SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP BRAKE MOUNT
SP Connect

SP BRAKE MOUNT

Art. No. 10053398
|

1 Beoordeling

Adviesprijs โ‚ฌย 59,95 2
โ‚ฌย 48,00 1
Beschrijving

SP BRAKE MOUNT

Houd je bestemming in de gaten - en je ogen altijd de weg. Met de Brake Mount kun je je SP Connect Phone Case bevestigen op je maxi scooter, scooter of brommer. Zo kun je veilig navigeren en sneller van A naar B komen.

  • Voor maxi scooters, scooters, brommers en motoren
  • Wordt gemonteerd op het deksel van het remvloeistofreservoir
  • Breed scala aan instellingen
  • Mobiele telefoon kan staand of liggend worden bevestigd
Deze houder past op elk remvloeistofreservoir met een breedte tussen 40,5 en 61,5 mm (bijv. Yamaha, Peugeot enz.). Je kunt het beste je reservoir opmeten. Schroef de houder direct op het deksel door de bestaande schroeven te vervangen door de twee roestvrijstalen schroeven (meegeleverd). De rembevestiging kan 360ยฐ worden gedraaid en in een geschikte positie worden vastgezet. De flexibele arm kan maximaal 72ยฐ naar boven en maximaal 60ยฐ naar beneden worden versteld.

In levering inbegrepen:
1 ร— Brake Mount
2 ร— stervormige schroeven M 4x16
2 ร— stervormige schroeven M 4x18

Let op:
Als je een smartphone met een mechanische beeldstabilisator gebruikt, adviseren wij het gebruik van een extra trillingsdempende module, de Anti Vibration Module (artikelnummer: 10013452 in zwart en 10013453 in chroom) om mogelijke schade aan de camera van je telefoon door trillingen van motoren zoveel mogelijk te voorkomen. Als je problemen blijft ondervinden en je niet zeker bent, stop dan met het gebruik van het product in combinatie met deze smartphone en neem contact op met de fabrikant van je smartphone.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar