WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
WECHSEL COREO
Wechsel Tents

WECHSEL COREO

LUCHTMATRAS

Art. No. 10050865
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 99,90 2
€ 84,96 1
Beschrijving

WECHSEL COREO LUCHTMATRAS

HET COMFORTABELE EN VEILIGE LUCHTBED VOOR CAMPING EN TREKKING

Het dubbele luchtkamersysteem van het COREO luchtbed biedt Xtra comfort en Xtra bescherming. In het geval van een lek blijft er één luchtkamer over als veiligheidsreserve. Het COREO-luchtbed bestaat uit een gepuntlast constructie van onderling verbonden kamers. De luchtverdeling past zich aan de lichaamsvorm aan en zorgt voor een uitgebalanceerde lighouding.

De hardheidsgraad van het matras kan individueel geregeld worden, bv. harder aan de onderkant en zachter aan de bovenkant. De vele kleine luchtkussentjes compenseren ook grotere vloeroneffenheden en bieden een hoog slaapcomfort dankzij de mathoogte van 7,5 cm en een matbreedte van 62 cm. Voor mensen die op hun rug slapen, biedt het voldoende oppervlak om de armen comfortabel aan de zijkanten te laten rusten.

De boven- en onderkant zijn gemaakt van robuust 40D Rip Stop Nylon met een TPU-coating. Het luchtbed is uitgerust met drie combinatieventielen, waaronder een inlaat- en een uitlaatventiel. Eén ventiel zit aan de bovenkant en één aan de onderkant van de mat. Het kussen heeft een apart combinatieventiel. Last but not least doet de verpakkingszak ook dienst als pompzak. Met deze slimme functie is het COREO luchtbed onovertroffen eenvoudig in gebruik.

  • Afmetingen (LxBxH): 195 x 62 x 7,5 cm
  • Gewicht: 0,960 kg
  • Afmetingen verpakking: 27 x 10 cm

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

uur

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar