VESPA PRIMAVERA ZWART
VESPA PRIMAVERA ZWART
VESPA PRIMAVERA ZWART
VESPA PRIMAVERA ZWART
VESPA PRIMAVERA ZWART
VESPA PRIMAVERA ZWART
Vespa

VESPA PRIMAVERA ZWART

1:12 KANT-EN-KLAAR-MODEL

Art. No. 10015424
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 12,99 1
Beschrijving

VESPA PRIMAVERA ZWART 1:12 KANT-EN-KLAAR-MODEL

Ciao Italia, benvenuta primavera - de Vespa (Italiaans voor "wesp") is een scootervoertuig van het merk Piaggio en wordt sinds 1946 in serie geproduceerd. Met zijn brede achterkant, smalle taille en hoge wendbaarheid is het een cultobject geworden dat fans en liefhebbers over de hele wereld heeft. De Vespa is een van de beroemdste scooters ter wereld. En het model *Primavera* (Italiaans voor "lente") is een van de meest succesvolle van allemaal, met meer dan 240.000 gebouwde voertuigen. Van Maisto hebben we de Vespa *Primavera* als een natuurgetrouw metalen model op een schaal van 1:12. Een geweldig cadeau voor fans en verzamelaars.

Het Maisto schaalmodel van de Vespa *Primavera* in de maatverhouding 1:12

  • hoogwaardige metalen onderdelen, volgens het origineel nagebouwd
  • met veel overige details, zoals volledig bewegende rubberen banden, vering en stuur. Kan op voertuigstandaard worden geplaatst

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

uur

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar